Yorkshire pudding och andra livsnödvändigheter

Thank you, Google Translator, that I could read a blog written in Swedish!
….”The world’s best fish and chips! With champagne!
Served with delicious champagne! However, it was not the champagne that made “it”, but this was really a great good right seats on the fanciest restaurant. The cafe is located in the port of Whitby and there is a constant queue outside. So, make sure you have plenty of time when you go there!

The Magpie Cafe in Whitby”

Leya

Är man i Yorkshire så ska man känna på den typiska maten för området. Det fick vi göra med besked. Vår eminente lärare och guide, Nicholas Waters, lyckades verkligen få oss att äta. Mycket, gott och typisk mat från England och Yorkshire. Får man fresta lite?

Full English breakfast

Varje morgon gällde full English breakfast – om man inte sa något annat. Korv, ägg, bacon, bönor, tomat, svamp och hash (en sorts potatiskaka, amerikansk idé). Som jag redan visste blev jag snabbt van vid en så stor och bastant frukost…sen är det svårt att avstå. Suget när man kommer hem kvarstår och yoghurt och flingor känns inte direkt som något alternativ med substans.

Cottage pie

Efter en lång vandring i småkyligt väder satt det bra med varm cottage pie! Malet kött under potatismostäcke och lots of gravy. Sås är man verkligen förtjust i här. Till allt kom det mycket, och…

View original post 392 more words

4 thoughts on “Yorkshire pudding och andra livsnödvändigheter

      1. I get cross when people are rude about Brit food …. Fish and chips done properly, cottage pie, Lancashire hotspot, Yorkshire puds with a full roast lunch and trifle are classics. You are truly an international spirit 😊💫💖

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s